Izrada web prezentacija

Izrada web prezentacija

Pored hostinga nudimo i izradu web prezentacija. Bilo da Vam je potreban portfolio sajt, blog, ecommerce ili kompleksna prezentacija za vašu firmu, sigurni smo da imamo rešenje za Vas.

Kroz transparentan proces izrade prezentacije, sa milestone-based načinom plaćanja sigurni smo da ćete na kraju biti zadovoljni saradnjom i komunikacijom sa našim timom dizajnera i programera.

Takođe, pripremili smo posebnu all in one ponudu po specijalnoj promotivnoj ceni od 49€ za izradu sajta i prvu godinu hostinga, što može biti idealno početno rešenje za mala i srednja preduzeća.

Web cenovnik

U zavisnosti od vaših potreba možete izabrati jedno od sledećih rešenja.CMS sajt (Wordpress osnova) + 1 godina hostinga 49.00
CMS sajt, opensource CMS osnova uz izradu posebne teme i kustomizaciju aplikacije 129.00
Custom made CMS/eCommerce sajt 10.00 / sat rada


Opensource CMS

Poznate platforme

Naš tim može izraditi Vaš sajt na nekoj od poznatih opensource platformi, tako da ćete se Vi ili Vaš administrator naći u poznatom okruženju kada uređujete svoj sajt.

Nacin placanja

Milestone-based plaćanje

Platite svoju web prezentaciju u koracima. Kada određena faza izrade bude gotova i kada ste zadovoljni rezultatima do tada uplatite iznos kooji se odnosi na taj korak izrade.

Saht hosting i domen ponuda

Specijalna ponuda

Za sve koji tek treba da obezbede svoje prisustvo na web-u pripremili smo posebno povoljnu ponudu. Sajt na wordpress platformi plus domen i prva godina hostinga za samo 49€.

Ecommerce

CMS/eCommerce rešenja

Želite nešto više od običnog prisustva na internetu? Pokrenite online biznis! Naš tim će Vam pružiti sve potrebne infomacije i izraditi za vas eCommerce aplikaciju za online prodaju.Ukoliko ste prepoznali rešenje za svoje prisustvo na webu u našoj ponudi kontaktirajte nas.