Shared hosting

Shared hosting Paketi

1.99 mesečno
 • 1 Sajt
 • Prostor na disku: 3GB
 • Mesečni protok: 30 GB
 • Broj Email Naloga: 3
 • Broj FTP naloga: 3
 • Broj MySQL baza: 1
 • Naruči paket
3.99 mesečno
 • 3 Sajta
 • Prostor na disku: 5GB
 • Mesečni protok: 100GB
 • Broj Email naloga: 30
 • Broj FTP naloga: 30
 • Broj mySQL/Postgre Baza: 5
 • Naruči paket
6.99 mesečno
 • 10 sajtova
 • Prostor na disku: 15GB
 • Mesečni protok: 200GB
 • Broj email naloga: 50
 • Broj FTP naloga: 50
 • Broj mySQL/Postre baza: 10
 • Naruči paket


Pokrenite svoje prisustvo na webu!

\

Odaberite domen

Proverite dostupnost željenog domena kroz naš sistem naručvanja. Sistem Vam nudi mogućnost provere dostupnosti adrese samo za jedan domen ili, ukoliko u polje za pretragu upišete adresu bez domena, za sve domene čiju registraciju biznishosting.net podržava. Nakon što odaberete adresu odaberite hosting paket.

Odaberite hosting paket

Hosting paket koji odaberete uz svoj domen treba da zadovolji potrebe koje očekujete od svog sajta. Paketi se razlikuju po broju sajtova koje na njima možete hostovati, dozvoljenom protoku, broju baza i email i ftp naloga. Zahtevniji korisnici nas mogu kontaktirati ukoliko im je potreban poseban hosting paket.Podržani domeniPonuda za registraciju ili transfer domenaRegistracija domena

Uz standardne top level domene kao, .com, .net, .org, .biz i sl. biznishosting.net u svojoj ponudi ima i domaće domene kao .rs i .co.rs itd.

Takođe u ponudi imamo i domene čija mogućnost registracije nije uveliko zastupljena kod domaćih hosting provajdera, kao što je na primer .de domen.

Prikazana lista domena u ponudi ni u kom slučaju nije konačna. Ukoliko imate potrebu za registracijom domena koji nije u prikazanoj listi podržanih kontaktirajte nas i izaći ćemo Vam u susret.Transfer domena

Ukoliko ste već vlasnik domena a želite da svoj sajt hostujete kod nas, možete naručiti hosting paket na isti način kao i kod registracije domena, s tim što ćete izabrati transfer domena nakon što vam sistem za naručivanje ponudi listu dostupnih i nedostupnih adresa.

Takođe, za transfer domena možete direktno kontaktirati biznishosting.net tim bez potrebe za prolazak kroz proceduru naručivanja.

Pregled podržanih domena


Domen Podržan Cena registracije / godišnje Cena transfera
com Podrzan domen 8.00 € 0.00 €
co Podrzan domen 10.00 € 0.00 €
edu.rs Podrzan domen 8.00 € 0.00 €
mobi Podrzan domen 6.00 € 0.00 €
rs Podrzan domen 20.00 € 0.00 €
in.rs Podrzan domen 5.00 € 0.00 €
de Podrzan domen 4.00 € 0.00 €
co.rs Podrzan domen 8.00 € 0.00 €
biz Podrzan domen 6.50 € 0.00 €
tv Podrzan domen 33.00 € 0.00 €
org Podrzan domen 8.00 € 0.00 €
info Podrzan domen 2.50 € 0.00 €
net Podrzan domen 7.00 € 0.00 €
org.rs Podrzan domen 8.00 € 0.00 €


Uz svaki paket za hosting i domen dobijatecPanel

Dokazano najbolji panel za menadžment vašeg hosting naloga. Kreirajte email naloge, mySql baze, i preuzmite punu kontrolu nad svojim sajtom kroz intuitivan web interfejs.

Mysql

Apsolutno neophodan, godinama najpopularniji opensource RDBMS, najčešće korišćen u PHP aplikacijama, i prvi izbor mnogih opensource platformi.

PostgreSQL

Najnapredniji opensource RDBMS, sa dugom tradicijom i odličnom reputacijom kada su skalabilnost i robustnost u pitanju. Prvi izbor mission-critical aplikacija.

PHP 5.4

Sa aktulenom verzijom PHP-a na svom hosting nalogu, ne morate brinuti o tehničkim zahtevima ili ograničenjima pri razvoju svojih ili korišćenju postojećih PHP aplikacija.

Spam assasin

Zaboravite na spam poruke u u vašem mailboxu. Spamassasin integrisan u biznishosting.com mail servere će ih isfiltrirati za Vas i održati Vaše poštansko sanduče čistim bez potrebe za posebnim podešavanjima.

Backup podataka

Uz redovan bekap podataka od strane bishoshosting.com tima, pružamo Vam mogućnost bekapovanja podataka kroz kontrolni panel onoliko često koliko to Vama odgovara.

Email

Kreirajte sami onoliko email naloga koliko Vam je potrebno. Kreiranim nalozima možete pristupiti kroz online interfejs (Horde ili Roundcube), kao i koristeći neki od popularnih desktop email klijenata (Thunderbird, Outlook i sl).

FTP

Uredite FTP naloge za pristup svom sajtu po sopstvenoj želji kroz korisnički panel. Nakon toga koristite svoj omiljeni FTP klijent (Filezilla, Total commander i sl.) za upload datoteka na Vaš hosting nalog.

Live tiket podrška

Ukoliko imate problem sa podešavanjem ili korišćenjem mogućnosti Vašeg hosting naloga kontaktirajte podršku kroz Live tiket sistem iz svog korisničkog panela.

Širok izbor načina plaćanja

Uplatu za Vaš hosting nalog možete izvršiti putem PayPal-a, uplate na žiro račun ili na osnovu fakture. Obaveštenje o uplati dobijate na email i u Vašem korisničkom panelu.

Money back garancija

Biznishosting.com Vam garantuje povraćaj novca uz gašenje naloga u roku od 45 dana od dana uplate ukoliko iz bilo kog razloga niste zadovoljni našim hosting uslugama.

99.99% uptime

Biznishosting.com garantuje 99.99% uptime Vaših sajtova. Cloudstack platforma i redudantna hardverska arhitektura obezbeđuju čvrstu osnovu za visok uptime.

Ruby on Rails

Podrška za aplikacije pisane na popularnom MVC frameworku Ruby on Rails koji pokreće gigante kao što su Twitter, Crunchbase, Groupon ili Indiegogo. Ne dozvolite da izbor hosting provajdera ograniči izbor tehnologije za Vaš sajt.

PhpMyAdmin

Pouzdan i proveren menadžer za MySql RDBMS. Upravljanje MySql bazama podataka kroz PhpMyAdmin je izuzetno lako i intuitivno. Uvezite ili izvezite podatke u željenom formatu iz vaše MySql baze u samo par klikova.

AWStats

Pratite posećenost svog sajta kroz bogatu AwStats statistiku i kreirajte sadržaj primeren ciljnoj grupi. AwStats je alat koji će Vam pomoći da napravite prave korake na putu ka vrhu google liste rezultata za Vaše ključne reči.

Sajt za manje od 10 minuta

Pokrenite svoj blog ili online shop za manje od 10 minuta koristeći neku od opensource platformi. Naš tim će Vam pomoći da napravite prve korake ka izgradnji Vaše online imperije.